Svájci reformátorról elnevezett térre költözik a svájci utazási iroda

Európa egyik legdinamikusabban fejlődő online utazási platformja, a Risskov Budapesten, a Kálvin téren talált új otthonra. Az „A” kategóriás, kiemelt szolgáltatásokat nyújtó Kálvin Square Irodaház biztosít egyedi körülményeket a jövőben a Dánia, Norvégia, Svédország és Németország után Magyarországon is terjeszkedő, több mint 275 ezer ügyféllel rendelkező cégnek.

„Mindenki megérdemel egy kis kikapcsolódást.” – hirdeti a 2007-ben, Dániában alapított Risskov fő üzenete, ehhez próbál teljeskörű szolgáltatást biztosítani ügyfeleinek, rejtett költségek nélkül a 2010-ben Svájcba költöző, immár több mint 50 munkavállalót alkalmazó vállalat. A kikapcsolódást, a munkavégzéshez szükséges nyugalmat pedig a Kálvin Square egyedi kialakítása, atmoszférája és kiemelkedő színvonalú szolgáltatásai teremtik meg a svájci Cham mellett Budapesten is irodát nyitó utaztatónak. A három kerület határán található impozáns épület 9000 hasznos négyzetméteréből 555 négyzetméteren alakítja ki magyarországi székhelyét az új bérlő.

„Nagy öröm számunkra, hogy ismét egy dinamikusan fejlődő, innovatív nemzetközi partner gondolta úgy, hogy irodaházunk tudja számukra a legkedvezőbb körülményeket biztosítani feladataik ellátásához.” – osztotta meg Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. „A partnereinkkel való együttműködés során kiemelten fontos a kölcsönös bizalom, a megbízható, hosszú távú kapcsolat kialakítása, ezért külön örömmel szolgált, hogy gyorsan megszületett az egyezség a felek között. Mindent megteszünk azért, hogy a gyors döntés helyességét egy közös elégedettségen nyugvó jövőkép igazolja majd.”

A Risskov Autoferien AG szeptember közepén nyitja meg új budapesti irodájának kapuit.

Hírek

Ismert tech cég a Kálvin Square Irodaházban

A szeptemberben BREEAM kiváló minősítéssel kitüntetett Kálvin Square Irodaházba költözik a singapore-i székhelyű technológiai cég. A Trax a világ számos pontján rendelkezik már képviselettel, Denver, Párizs és Tel Aviv után Budapesten nyitnak irodát. A több, mint 600 főt foglalkoztató tech cég létezésének középpontjában a munkavállalói állnak, a kitűnő csapatuknak pedig a hatékony munkavégzéshez megfelelő környezetet kerestek és találtak is a Kálvin Square irodaházban a 2010-ben alapított Trax vezetői.

Külső fényár helyett gasztronómiai élmények a Kálvin Square-ben

November végétől megjelennek a karácsonyi díszletek a kirakatokban, különleges fényárba öltöznek a belváros útjai és gombaként emelkednek a közösségi terek különböző szolgáltatásokat nyújtó pavilonjai. Egyre többet találkozhatunk a tévében, az online felületeken és a nyomtatott lapokban is az ünnepekkel kapcsolatos tartalmakkal. Észrevétlenül karolja át a karácsonyi hangulat a mindennapjainkat.

Építés vagy felújítás? – a ConvergenCE irodaházainak kiváló minősítése mutatja az irányt

felújított épületek és a fejlesztések eredményeként születő impozáns építészeti remekművek a fejlődés, a virágzó gazdaság, az állandó megújulás szimbólumoként foglalkoztatják az emberi

Kapcsolat